۰۴ / مرداد / ۱۴۰۴ - 26 July 2025
03:48
کد خبر : 9249460
۱۶:۰۴

۱۳۹۹/۰۳/۲۷
فرمانده سپاه شهرستان کوهبنان

 رزمایش کمک مومنانه برای اهدای خون در شهرستان کوهبنان در هفته اول تیرماه

سرهنگ ابراهیمی تصریح نمود: به همین مناسبت در هفته اول تیرماه خون گیری در شهرستان انجام خواهد شد که همگان باید مشارکت خوبی داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛ سرهنگ پاسدار روح الله  ابراهیمی فرمانده سپاه شهرستان کوهبنان در اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان کوهبنان گفت: در رزمایش مومنانه در چندین مرحله توزیع سبدکالا بین کسبه و نیازمندان شهرستان صورت گرفت و این مهم همچنان ادامه دارد.

وی تاکید کرد: با توجه به بیماری کرونا شاهد کاهش بانک خون هستیم که جا دارد رزمایش مومنانه در این بخش هم صورت پذیرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کوهبنان تصریح نمود: به همین مناسبت در هفته اول تیرماه خون گیری در شهرستان انجام خواهد شد که همگان باید مشارکت خوبی داشته باشند.

وی از مسئولین اجرایی شهرستان ، نیروهای نظامی و انتظامی و کادر درمان شهرستان که در دوران بیماری کرونا خدمات ارزنده ای داشتند تقدیر نمود و افزود باید به صورت ویژه از کادر بهداشت و درمان شهرستان تقدیر شود .

ابراهیمی ابراز داشت: از ابتدای ورود ویروس کرونا در کشور به همت بسیجیان و نیروهای نظامی و انتظامی پست های سلامت و تب سنجی در ورودهای شهرستان برقرار گردید.

وی ادامه داد: تا امروز با فعالیت سه کارگاه تولیدی ماسک در مرکز شهرستان و دو کارگاه تولید ماسک در بخش طغرالجرد بیش از ۵۰ هزار ماسک در بین مردم ، ادارات ، بیمارستان و‌مراکز درمانی توزیع شده است .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید